HOROSKOP ZA SRIJEDU, 6. PROSINCA Što vam to svemir šapuće?

Danas imamo aspekt retrogradnog Merkura u konjunkciji sa Saturnom na 28. stupnju Strijelca.

Ovo je druga konjunkcija ovih planeta, prva je bila 27. studenoga kada je Merkur bio direktan. Zadnji aspekt ovih dviju planeta dogodit će se 13. siječnja 2018., ali to će biti u znaku Jarca.

Sad imamo posljednju priliku preispitati lekcije Saturna u znaku Strijelca, prije nego što on krene dalje. Obratite pozornost na događaje, vijesti i misli koje vam danas dolaze.

Svemir će vam šaputati nešto vrlo važno – samo trebate slušati!

U večernjim satima impulzivni Mars napravit će suptilni aspekt sa Saturnom. Ciklus između Marsa i Saturna započeo je u kolovozu 2016. i ovo je ciklus stabilizacije naših energija, naročito onih seksualnih. Sjetimo se što je tada počelo? Jer, sada ćemo htjeti početi istraživati načine oslobađanja od tog ciklusa kako bi započeli novu razinu stabilizacije energije i seksualnosti u travnju 2018.

Zbog ovog aspekta moguće je da će nam srce brže kucati i naš ljubavni život može dobiti poticaj. Ovi utjecaji će se vjerojatno manifestirati u vašem životu ako ste rođeni oko 11. siječnja, 24. veljače, 11. travnja, 27. svibnja, 13. srpnja, 29. kolovoza, 14. listopada i 28. studenoga.

Prazan hod Mjeseca imamo od 18.55 do 21.37 sati kada će Mjesec ući u znak Lava.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com