HOROSKOP ZA PETAK, 8. PROSINAC Kupite poneki poklon, zabavite se i pripazite na leđa

Petak nam donosi još jedan dan usredotočenosti na kreativnost, užitak i zabavu.

Energični Mjesec u Lavu napravit će lijepe aspekte s ekscentričnim Uranom, komunikativnim Merkurom i u popodnevnim satima sa Saturnom i Marsom.  To će donijeti uzbuđenje, pozitivne razgovore, stabilnost planova i inicijativu u projektima.

Dobro bi bilo maksimalno iskoristiti ovaj pozitivan dan.

Za vrijeme trajanja tranzita Mjeseca kroz znak Lava najbolje je steći nečije poštovanje, biti kreativan…

Ovo razdoblje je povoljno za nova prijateljstva, za komunikaciju s državnim ustanovama, za javiti se na natječaj za posao ili za premještaj na drugo radno mjesto.

Pravo je vrijeme za zabavu, kulturne događaje, možemo kupovati darove i organizirati razne proslave.

Nije dobro vrijeme za ozbiljne investicije, brak ili financijsko partnerstvo,  jer ako je u našem natalnom horoskopu jako istaknut znak Lava možemo postati previše egoistični, imati povećanu potrebu za pažnjom i možemo precijeniti vlastite snage.

Gledano sa zdravstvene strane, danas možemo uspješno liječiti zglobove, bolesti živčanog sustava, a trebalo bi izbjegavati prekomjerno fizičko naprezanje, forsiranje jer srce i leđa su dosta osjetljivi.

Prazan hod Mjeseca počinje u petak, 8. prosinca i trajat će do četvrtka, 9. prosinca u 00.08 sati, nakon čega će Mjesec iduća dva dana prolaziti znak Djevice.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com