HOROSKOP ZA SUBOTU, 9. PROSINCA Mars ulazi u znak Škorpiona, nema više kompromisa

Na današnji dan Mars će ući u znak Škorpiona, što je znak njegovog sjedišta.

On će u Škorpionu boraviti sve do 27. siječnja. Sad će Mars biti usmjeren  i usredotočen na dobivanje onog što želi. Ovo je velika vijest!

Mars predstavlja naš “pogon“, naše samopouzdanje, a u Škorpionu Mars će pronaći snagu i fokus, te kanalizirati svoju energiju u ono što je važno za njega. Nema više kompromisa koji je bio naglašen dok je Mars bio u znaku Vage (od 22. listopada). Ako imate planete u znaku Škorpiona ovaj prolazak Marsa kroz znak Škorpiona dat će vam dodatni poticaj u životu.

S Jupiterom koji se također kreće znakom Škorpiona i Marsom koji će početi kretati znakom Škorpiona  počinje razdoblje kada ćemo imati jaku volju otkriti istinu u potpunosti.

Pitanja seksualnih zlostavljanja i dalje će biti aktualna, naročito dok Mars bude u svom znaku Škorpiona i Jupiter u Škorpionu.

Mjesec će boraviti u znaku Djevice cijeli dan što će nam donijeti potrebu za čišćenjem, redom i organizacijom.

Ovu subotu nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com