Posebno izdanje showa “Tri, dva, jedan – peci!” s poznatim osobama na RTL-u

Osam parova javnosti poznatih ličnosti borit će se za titulu najboljih slastičara amatera, i to u specijalnom izdanju najslađeg showa RTL-a, od ponedjeljka, 11. prosinca u 21:40 sati.

Prosinac je mjesec u godini u kojem se svatko veseli druženju s najmilijima i pripremi slasnih kolača i keksića. I dok će gledatelja RTL-a u opojnim mirisima orahnjača, tartova i muffina uživati u toplini svojih domova, u studiju showa „Tri, dva, jedan – peci!“ mirisima će se radovati osam ‘zvjezdanih’ parova prijatelja, supružnika i članova obitelji.

Za razliku od dosadašnjih sezona, ove godine natjecateljskom showu „Tri, dva, jedan – peci!“ pridružili su se samouki slastičarski entuzijasti u pripremi slastica kojima kamere i svjetla refelektora nisu nepoznanica. U pripremi tradicionalnih i modernih kolača i torti okušat će se javnosti poznate ličnosti koje kod kuće, u svoje slobodno vrijeme, rado pripremaju „nešto slatko“ za svoju obitelj. Među njima su glumci Petar Ćiritović i Borko Perić, Ornela Vištica i prijateljica Josipa Bortiek Klobučar, Barbara Nola i kćer Mara te Nela Kocsis zajedno s prijateljicom i PR stručnjakinjom Snježanom Mehun, dok ostale parove čine pjevačica Ivana Banfić i njezin prijatelj i plesač Tomislav Tržan, pjevači Kim Verson i Bojan Jambrošić, Žanamari Perčić i njezin suprug Mario, te Maja Bajamić i prijatelj Leo Pavlačić.

Natjecatelje će kroz ovo specijalno izdanje najslađeg RTL-ovog showa voditi ambasadorica Udruge, Antonija Blaće, a njihove će slatke delicije ocjenjivati strog, ali pravedan dvočlani žiri vrhunskih eksperata na domaćoj gastro sceni! Iskusnom chefu Tomislavu Špičeku pridružit će se Ana Marcelić, jedna od omiljenih slastičarki koja Zagrepčane već desetak godina oduševljava svojim maštovitim i unikatnim tortama i kolačima. Oboje će parove savjetovati, podučavati, hvaliti, ali i kritizirati u pripremi najslasnijih recepata.

Iako su sudionici poznate osobe, pravila natjecanja ostaju ista – slastičari amateri mogu dati oduška svojoj kreativnosti u pripremi zadanih recepata, ali i dokazati koliko su iskustveno i tehnički potkovani u izazovima koji pobjedničkom paru donose novčanu nagradu od 25.000 kuna. S obzirom da je prosinac vrijeme darivanja i pomaganja onima kojima je najpotrebnije, ovo specijalno izdanje ujedno je i humanitarnog karaktera. Pobjednički par će osvojeni novac donirati udruzi „RTL pomaže djeci“ koja ove godine slavi deset godina postojanja.

Što li nam to pripremaju ‘zvjezdani’ natjecatelji koji traže put do naslova najboljeg amatersko-slastičarskog para Hrvatske? Doznajemo već u ponedjeljak 11. prosinca u 21:40 sati, samo na RTL-u.

...