Astrologija: Koje su vam poklone pripremile planete u 2018. godini?

Astrološku radionicu “Koje su vam poklone pripremile planete u 2018. godini”, što će povodom predstojećih blagdana i nove godine biti održana u petak, 15. prosinca od 18 do 20 u Kružnoj 8/2, Rijeka, vodit će astrologinja Dunja Fućak.

Prije nego se pozdravite s 2017. stavite osmijeh na lice za nadolazeću 2018. jer će nam ona donijeti puno pozitivnih promjena. Budimo spremni za te promjene i očekujmo neočekivano!

  • Na radionici ćete dobiti informacije kako se pripremiti za nadolazeću 2018. Proći ćemo svih dvanaest astroloških znakova i vidjeti tko će profitirati u poslu, koje znakove čekaju promjene u ljubavi, a koga očekuju putovanja.

Saznat ćete zašto će iduća godina biti najbolja za zemljane znakove koji su rođeni u prvoj dekadi znaka (Bik, Djevica, Jarac), te koji će im planet pomoći u ostvarenju ciljeva?

Prema analizi godišnje prognoze, svi će znakovi imati pozitivne promjene, ali najviše će prilika dobiti Jarci i Škorpioni jer oni u sljedećih godinu dana uživaju u sretnim okolnostima na svim područjima života. Jarci će graditi, stvarati, a Škorpioni uživati u ljubavi.

Što će biti s Bikovima kad u travnju planet Uran počne tranzitirati njihov znak? Ono što je sigurno, Bikovima će se u sljedećih sedam godina – život okrenuti naopako.

Imamo i retrogradnog Marsa od kraja lipnja do kraja kolovoza. Kako će se to odraziti na Rakove i Lavove? Onda imamo i retrogradnu Veneru od početka listopada do sredine studenog. Hoće li se Vagama i Škorpionima vraćati stare ljubavi, kaže Dunja Fućak.

Cijena radionice je 150 kuna, a za dosadašnje polaznike astro škole, bivše i sadašnje, 100 kuna.

Svi sudionici radionice dobit će i božićni poklončić.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne putem maila na astroring@gmail.com.