HOROSKOP ZA NEDJELJU, 10. PROSINCA Čuvajte se lažnih obećanja

Dok Mjesec prolazi znakom Djevice, dostići će svoju posljednju četvrt i donijeti nemir i potrebu za promjenom.

Druga značajna situacija će se dogoditi s Merkurom, planetom komunikacije i misli koji će napraviti ugodni aspekt prema Uranu, planeti iznenađenja i promjena. To nam može donijeti uzbudljive i neočekivane vijesti. Imajte na umu da je Merkur retrogradan, pa ako vam dođu nove ideje i se domislite inovativnog plana, bilo bi dobro da ih za sada stavite sa strane, a možete ih pokrenuti početkom 2018. godine.

U popodnevnim satima Venera, planet ljubavi i ljepote, napravit će aspekt s maštovitim Neptunom, što će donijeti nadahnuće za umjetnike. Ipak, na ovaj aspekt treba pripaziti da ne padnemo pod utjecaj lažnih i nerealnih obećanja, naročito u ljubavi.

Sve poteškoće koje će ostatak dana donijeti imaju svoje korijene u prošlosti, a ne u sadašnjem vremenu. Nemojmo brzati sa zaključcima ili donositi prosudbe o onima oko nas, jer će nam vjerojatno nedostajati ključni dio slagalice.

Mjesec će i dalje boraviti u znaku Djevice i neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com