HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 11. PROSINCA Zaljubit ću se… Danas

Na današnji dan prazan hod Mjeseca imamo od 4.02 do 6 sati.

Nakon praznog hoda Mjesec će početi prolaziti znak Vage. Usklađivanje naših želja s drugima sada može doći u fokus. Nastojat ćemo rješavati probleme na diplomatski način.Pregovaranje, kompromisi, dogovori će biti današnja tema. Uspjeh možemo postići razumijevanjem i tolerancijom. Više radosti i smisla možemo naći u našem radu, dužnostima i odgovornostima.

“Na nebu” nema težih aspekta, što nam donosi povoljan dan za nove prilike.

Dok Mjesec prolazi u iduća dva dana kroz znak Vage najbolje bi bilo da budemo u društvu, da budemo viđeni jer su moguća zaljubljivanja.

Ako imate nesuglasice u braku ili emotivnom odnosu ovo su povoljni dani za rješavanje tih nesuglasica. Vaga uvijek traži sklad, i ovo mogu biti dani za postaviti dobar temelj u ljubavi i partnerstvu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com