Kupite svom psu novu “pužokuću”, pa i njemu su blagdani!

Ako ste vlasnik psa, onda se pod vašim borom nađe barem nešto “za pod zub”.

Dobro, priznajmo, traženje poklona za našeg ljubimca nekad je veća zabava za nas nego za njih, ali najčešće uživamo i mi i oni.

Double Trouble Dog Boutique, novootvoreni je webshop – butik za psiće koji nudi prigodne božićne poklone. Hoodice/jaknice s motivima sobova i majice sa snjegovićem vjerojatno će više oduševiti vlasnike, jer će im psići u njima izgledati još slađi nego što jesu, a u ponudi su i paketi u kojima će apsolutno više uživati psi.

Svaka poklon kutija dolazi u personaliziranom božićnom pakiranju, s imenom vaše njuškice i uz pismo Djeda Božićnjaka, dok je sadržaj različit. Kolačići, kost igračka, ogrlica, marama…

„Ljubav za pse je u našoj krvi. Mi vidimo ljubimce kao članove naše obitelji i želimo im uljepšati život u svakom pogledu, učiniti ga zabavnijim i uzbudljivijim. Stoga smo uložili veliki napor u proizvodnju elegantog dizajna, u izbor kvalitetnih tkanina i materijala kako bi kreirali posebne i zanimljive proizvode. I najvažnije od svega, da svi proizvodi budu uz njihov dobar izgled i udobni vašem psu, a ugodni za oko njihovim vlasnicima. Proizvode od ostalih proizvođača biramo uz posebno inzistiranje na kvaliteti, dizajnu, praktičnosti i udobnosti“, objašnjavaju Sonja Kireta i Petra Miklenić, vlasnice Double Trouble Dog Boutiquea. U ponudi imaju ogrlice, dekice i marame koje same rade, dok vodilice od konopa ili kože, Doggy vješalice i Toybox igračke za njih izrađuju po njihovoj ideji.

Za Snailpack znamo još otkako je Pužokuća bila!

  • Ovaj svijet stvorila je naša mala obitelj koja jednostavno obožava svoje ljubimce i za koje je iz velike ljubavi osmislila nekoliko proizvoda u kojima oni jednostavno uživaju.

Naša je misija vlasnicima ljubimaca ponuditi proizvode koji svojim dizajnom, funkcionalnosti i udobnosti čine razliku u moru proizvoda.

Kvalitetu svakog proizvoda želimo naglasiti odabirom materijala koji su redom iz domaće proizvodnje ili pak uvezeni iz kruga europskih zemalja.

Inspiraciju za svoj rad pronalazimo upravo u ljubimcima i njihovom ritmu života.

Snailpack proizvodi ne ometaju rutinu vaših ljubimaca – Snailpack je dio njihovog ritma i oni ga jednostavno obožavaju, kažu dizajnerica Barbara Andričević i njena sestra Paula Andričević koje su dizajnirale krevet koji se lakoćom pretvori iz običnog jastuka u mekanu i podatnu košaricu.

Punjenje je antiastmatično i antialergijsko (ono koje se koristi i u izradi medicinskih jastuka), a ujedno su vodile računa da to punjenje ne upija tekućine tako da se može oprati u običnoj perilici i brzo osušiti u sušilici ili na zraku.

Snailpack krevet lako se prenosi zbog oblika i svoje male težine u automobil ili na putovanje. Proizvodi se u Hrvatskoj, u četiri veličine, a Pužokuća od nas dobiva palac gore i zato što zapošljava osobe s invaliditetom.

U ponudi se mogu pronaći prostirke, jastuci, dekice, mašne, kravate, marame, igračke, hranilice i orme, a ako nekog zanima – i mi smo našli nešto za sebe, za ono vrijeme kad se šetamo s četveronošcem po suncu, kiši i buri. Ako biste darivali, javite se 😉