HOROSKOP ZA UTORAK, 12. PROSINCA Napeto popodne

Nakon jučerašnjeg mirnog dana, Mjesec će nam danas donijeti veću aktivnost i napetost sa svojim aspektima prema drugim planetima.

Popodnevni napeti aspekt Mjeseca i Plutona donijet će destruktivnost i ponovno uključivanje s određenim napetostima iz prošlosti.

Imajte na umu da Mjesec predstavlja emocionalni ton dok se kreće kroz zodijak i mijenja znakove svakih dva i pol dana. Obraćajući pozornost na njegovo kretanje pomaže nam naučiti uskladiti emocije kroz vlastiti život.

Još smo u fazi retrogradnog Merkura, zato pazite da čujete ono što se zapravo govori, a ne ono što očekujete ili se nadate!

Ovaj utorak nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com