HOROSKOP ZA PETAK, 15. PROSINCA Odgodite donošenje odluka

Današnji dan obilježit će aspekt Venere i Merkura na 17. stupnju Strijelca.

Obje ove planete ukazuju na ugodne i lijepe razgovore i druženja. Ljubavni razgovori obilježit će ovaj dan ili možda neko ljubavno pismo, poruka ili mail će nas razveseliti.

Možda ćemo razmišljati o nekom drugom smjeru za naše kreativne ideje ili kako stvoriti više obilja u našim financijama ili na koji način nadograditi svoj ljubavni život.

Nemojmo trajno donositi odluke o bilo kojem od ovih problema dok je Merkur retrogradan, a i danas imamo cijeli dan prazan hod Mjeseca i to od petka, 15. prosinca u 2.42 do subote, 16. prosinca u 2.07 sati.

Istražimo svoje ideje i stavimo ih sa strane. Imat ćemo vremena vratiti se na ta pitanja i donositi odluke u ožujku 2018., kada Merkur i Venera ponovno budu zajedno u aspektu.

Ako ste rođeni oko siječnja 22.-24., ožujka 8.-10., travnja 22.-24., lipnja 8.-10., srpnja 25.-27., rujna 9.-11., listopada 26.-28. ili prosinca 9.-11., ovaj aspekt će najviše utjecati na vas.

Venera i Merkur još će raditi lijepi aspekt trigona prema sjevernom Mjesečevom čvoru što će nam pomoći da znamo gdje smo i ono najvažnije da znamo zašto idemo u tom smjeru.

Mjesec u Škorpionu će danas biti sa strane kako bi nam omogućio da naše misli idu u istraživanje uma. Ovo nam neće donijeti novu perspektivu, već obnovljeni pogled na prošle ideje.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com