MLADI MJESEC U STRIJELCU Vrijeme promjena

Novi radni tjedan započet ćemo s mladim Mjesecom u znaku Strijelca.

Ovaj mladi Mjesec dogodit će se u ponedjeljak, 18. prosinca u 7,30 sati na 26⁰31′ ovog vedrog i dobronamjernog znaka.

U znaku Strijelca sada se nalazi čak pet planeta – Merkur, Venera, Mjesec, Sunce i Saturn. Ogromna je ovo energija u jednom znaku, a ujedno i energija novog početka koju nam donosi ovaj mladi Mjesec.

Smjestio se ovaj mladi Mjesec točno između Venere i Saturna – i to je vrlo pozitivno, jer svi zajedno primaju pozitivan aspekt od Urana. Znamo da nam Uran uvijek donosi neka iznenađenja i neočekivane situacije i događaje, a ovi sada mogu biti vezani uz ljubav, odnose, osobne i životne priče svakoga od nas ili pak uz odgovornost i testiranje naše zrelosti.

Svaki mladi Mjesec predstavlja početak novog 28-dnevnog ciklusa i priliku za novi početak, a u znaku Strijelca ovo može biti izvrsno da se posvetimo osobnim ciljevima koji sadrže pozitivnu energiju ovoga znaka. Vrijeme je za promjenu našeg stajališta vezanog za ljubav, novac ili predanost.

Mladi Mjesec u Strijelcu sada nam daje poticaj da skupimo hrabrost i da proširimo svoje horizonte, da mijenjamo svoj način razmišljanja kao i da povećamo razumijevanje svoje svijesti i svijeta oko sebe. Ovaj optimistični znak širi pozitivno razmišljanje o načinu života, njeguje vjeru, nadu i viziju.

Vrijeme mladog Mjeseca u Strijelcu dobro je iskoristiti za nova iskustva i nova uzbuđenja, ali i za proživjeti avanturu svoga života. Sada se trebamo odvažiti i poduzeti neke hrabre korake kako bi nam nagrada mogla stići već za dva tjedna, odnosno za vrijeme punog Mjeseca.

Ovo je idealno vrijeme za prijaviti ispit na fakultetu ili za započeti neki vid visokog obrazovanja, ali i za otići na daleko putovanje.

Strijelcem vlada Jupiter koji sve što dotakne nastoji malo – ili čak puno, proširiti. Zbog toga, za vrijeme ovog mladog Mjeseca, postoji vjerojatnost od pretjerivanja – u pozitivnom smislu riječi, ali i u onom manje pozitivnom.

Svaki mladi Mjesec ima tendenciju uzburkati neka područja našega života, a koje će to područje biti ovisi o kući kroz koju prolazi u našem natalnom horoskopu.

Ako vam je potrebna pomoć vezano za natalnu kuću i područje života koje će biti obilježeno ovim mladim Mjesecom, slobodno nam pošaljite poruku i mi ćemo vam rado pomoći i dati odgovor. Svoje podatke (datum, vrijeme i mjesto rođenja) možete poslati na e-mail: info.astrologija@gmail.com.