HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 18. PROSINCA Iskoristite aktivaciju centra svemira!

Danas u 7.30 imamo mlad Mjesec na 26. stupnju Strijelca.

Ovaj mlad Mjesec spojit će se sa Saturnom, Venerom i galaktičkim centrom te Uranom.

Točka galaktičkog centra u astrologiji se nalazi na 26. stupnju Strijelca i označava središte naše galaksije. Prema nekim astrolozima to je naša druga najvažnija točka u natalnim horoskopima nakon Sunca. Ta je točka zapanjujući izvor energije, motivacije i težnje.

Nakon izazovnog punog Mjeseca 3. prosinca sada imamo prekrasan novi Mjesec. To je mladi Mjesec koji smo čekali za postavljanje namjera koje će s vremenom postati stvarnost. Radi dodira Mjeseca i Saturna s galaktičkim centrom sve što sada započnemo u punom je skladu s centrom svemira.

Mladi Mjesec bit će vrhunac Saturnovog boravka u Strijelcu – to je idealno vrijeme za stvaranje vizija. Kad se Saturn bude preselio u znak Jarca (20. prosinca, 2017.), dat će nam vremena da to i ostvarimo.

Upravo sada, mi smo na rubu nečeg velikog, nešto što nam može život promijeniti zauvijek. Koristimo ovaj mladi Mjesec da postavimo svoju viziju.

Danas ćemo imati prazan hod Mjeseca od 14.09 do 14.33 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com