U krevetu očeve ljubavnice: Kate Beckinsale u vezi s mlađim muškarcem

Veza starije žene i mlađeg muškarca jedna je od glavnih tema romantične komedije Ima neka tajna veza koja od ovoga četvrtka stiže u kina, a u kojoj zavodljiva Kate Beckinsale ulazi u seksualnu vezu s mlađim muškarcem.

Thomas Webb sin je izdavača i njegove supruge bivše slikarice koji je upravo diplomirao te pokušava pronaći svoje mjesto pod suncem New Yorka. Najprije se iz doma roditelja gdje je odrastao seli u novi stan, gdje se ubrzo sprijateljuje sa susjedom W.F.-om, okorjelim pušačem i piscem koji svoje mudrolije sipa iz rukava, zajedno s čašicama viskija.

Thomas saznaje da njegov otac, koji je godinama u braku, ima tajnu ljubavnu aferu s atraktivnom mlađom ženom, što potpuno uzburka njegov život. Odlučan da im pomrsi račune i prekine taj odnos, Thomas završava u krevetu očeve ljubavnice…

Mladog Thomasa glumi talentirani Callum Turner, a dvostruku ljubavnicu u ovom neobičnom trokutu tumači Kate Beckinsale (filmski serijal „Underworld“).

Thomasove roditelje glume Pierce Brosnan (Bond. James Bond.) i Cynthia Nixon (nezaboravna Miranda iz popularne serije „Seks i grad“), dok se u ulozi ekscentričnog pisca koji Thomasu daje životne savjete pojavljuje oskarovac Jeff Bridges („Crazy Heart“, „Sve ili ništa“).

Film je režirao Marc Webb koji je širokoj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji iznimno hvaljene (i voljene) romantične drame „500 dana ljubavi“.

Allan Loeb potpisnik je scenarija koji se punih deset godina nalazio na tzv. holivudskoj „crnoj listi“ – listi najboljih, a još uvijek neproduciranih filmova. Zanimljivo je za spomenuti da je originalni naslov filma („The Only Living Boy In New York“) preuzet iz istoimene poznate pjesme Simona & Garfunkela.

Premda su se u jednom trenutku Olivia Wilde i Rosamund Pike nalazile u ozbiljnoj utrci za glavnu žensku ulogu u filmu, ona je na kraju ipak otišla Kate Beckinsale koja je svojim glumačkim sposobnostima uspjela izbjeći portret klišeizirane „žderačice muškaraca“ i na ekranu predstavila zbunjenu i simpatičnu osobu koja se nalazi na životnoj prekretnici.

...