HOROSKOP ZA SRIJEDU, 20. PROSINCA Sitno brojimo do Saturna u Jarcu

Odbrojavanje!

Saturn će krenuti u znak Jarca 20. prosinca!!!

Ulazak Saturna u znak Jarca najvažniji je astrološki tranzit ove godine. Planet Saturn mijenja znakove svake 2,5 do 3 godine i označava veliku promjenu u područjima naših života kojima vlada Saturn.

Vjerojatno ste čuli za planet Saturn koji u našim horoskopima često donosi ograničenja, frustracije i disciplinu. Iskreno, Saturn je više od toga što možete pročitati u neastrološkim tekstovima.

Saturn želi da vi postanete najbolja verzija sebe, on želi da postignete najveća postignuća za koje ste sposobni i zato bi trebali zavoljeti ovaj planet.

Često kada započnemo nešto novo, dogode se neke frustracije i ograničenja, a to nam Saturn govori jesmo li na pravom putu, je li to dobro za nas… I ako preskočite te prepreke, vjerujte vi ste na pravom putu i Saturn će vas nagraditi.

S druge strane, puno se piše o ulasku Saturna u znak Jarca, a malo se spominje ulazak Urana u znak Bika koji će biti u svibnju 2018. Te dvije planete će napraviti trigon što će nam omogućiti da napravimo promjene (Uran) i da prihvatimo nove propise (Saturn) .

Dakle, ako negdje pročitate da Saturn donosi cenzuru, ograničenja, sjetite se da on nije jedini planet u ovom svemiru i da morate uzeti u obzir veću sliku, što će zahvaljujući Uranu biti više oslobađajuće.

Danas ćemo imati prazan hod Mjeseca od 16.36 do četvrtka, 21. prosinca u 3.29 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com