HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 21. PROSINCA Čime ćete se baviti iduće tri godine?

Točno u 18.20 sati Sunce će ući u autoritativnog Jarca što nas dovodi do zimskog solsticija na sjevernoj hemisferi.

Čim Sunce uđe u znak Jarca, pridružit će se ozbiljnom Saturnu i onda započinje ciklus discipline i odgovornosti. Područje vašeg života kojim vlada Saturn je ono na koje se trebate usredotočiti u sljedeće tri godine.

Aspekt Sunca i Saturna je manifestacija u akciji. Sad je vrijeme da postavite cilj, kako biste napravili plan kako ćete se popeti na tu planinu.

Pod utjecajem Sunca u znaku Jarca koji će tamo boraviti sve do 19. siječnja 2018. bit ćemo motivirani osjećajem odgovornosti, ambicijama i poštivanjem zakona i reda. Rad s dugoročnim ciljem najviše će nas zadovoljiti u ovom razdoblju.

Nema razloga čekati početak nove godine kako biste postavili svoje nove ciljeve.

Mjesec će cijeli dan prolaziti kroz znak Vodenjaka i nećemo imati imati prazan hod.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com