HOROSKOP ZA PETAK, 22. PROSINCA Kraj retrog(r)adnog Merkura!

Vjerujem da svi nestrpljivo čekamo da Merkur krene direktno, što će se i dogoditi u jutarnjim satima kada će se Merkur okrenuti i završiti svoj retrogradni ciklus.

Potrajat će to još koji dan prije nego što ćemo imati puni osjećaj za pokrenuti se. U narednom razdoblju vjerojatno će se razjasniti problemi vezani uz komunikaciju i donošenje odluka tijekom ciklusa retrogradnog Merkura koji je započeo 4. prosinca.

Danas i sutra on će biti stacioniran, znači stajat će na 13. stupnju Strijelca, i tek od 24. prosinca će krenuti direktno. Stacionirani (nepomičan) Merkur znači da su njegove kvalitete jako intenzivne. Zato, pričekajte još dva dana prije nego se aktivirate, skupljate informacije i još jedanput preispitajte svoje odluke.

Kroz cijeli dan će nas pratiti Mjesec u znaku Vodenjaka, privlačeći pozornost inovativnim i originalnim razmišljanjima. Dan je povoljan za druženje s istomišljenicima i za društvene aktivnosti svih vrsta.

Ovaj petak nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com