Novogodišnji rockabilly brod: Retro doček na botelu Marina

Obujte svoje plesne cipelice i pridružite se retro novogodišnjem dočeku na botelu Marina.

Za doček 2018. godine Botel Marina svojim gostima priprema obilje sadržaja, bogati buffet meni te nastup Pacific Bulletsa, cover benda iz Zadra čiji se repertoar bazira na rockabilly i rock’ n’ roll klasicima izvođača kao što su: Elvis Presley, Gene Vincent, Johnny Cash, Eddie Cochran, Roy Orbison, Ritchie Valens, Creedence Clearwater Revival, The Beatles, Stray Cats, Louis Prima, The Ventures, The Shadows. Za dobru glazbu pobrinut će se i rockabilly DJ Rabbit, a svi gosti moći će sudjelovati i u nagradnim karaokama. Održat će se i izbor za tematski najbolje odjeven par večeri te prigodna novogodišnja tombola.

Osim glazbenog dijela programa, sprema se i vrući show riječkih PinUp djevojaka.

Botel Marina za novogodišnju cocktail večeru priprema buffet na kojem će se naći razne vrste domaćih pašteta, plate s kvalitetnim sirevima i suhomesnatim narescima, pohana povrtna orly plata, cocktali štapići sa mozzarelom i cherry rajčicama, cocktail štapići sa sirom i suhim voćem te razne salate: francuska, grčka, mediteranske penne te salata s tunom i paštom.

Od ostalih jela u ponudi će se naći i razne vrste quicheova, tartova, tremezzina te štrudla s povrćem uz nezaobilazan izbor blagdanskih kolača.

Cijena po osobi za cocktail večeru iznosi 250 kuna te uključuje hranu, piće dobrodošlice i pjenušac za ponoćnu zdravicu. Gosti također mogu odabrati i svečanu večeru po cijeni po 320 kuna koja uključuje riblji ili mesni meni (po izboru), piće dobrodošlice i pjenušac za ponoćnu zdravicu. Ulaznice i rezervacije dostupne su na recepciji botela Marina.

Kako bi gosti bezbrižno uživali u dočeku, botel Marina pripremio je i dvije vrste novogodišnjih paket aranžmana:
jedno noćenje za dvoje u dvokreventnoj sobi s doručkom, svečana novogodišnja večera, kasni check out – 1199 kn, jedno noćenje za dvoje u dvokrevetnoj sobi s doručkom, cocktail večera, kasni check out – 1049 kn. Svi aranžmani uključuju ulaznicu za New Year’s Eve Rockabilly boat.

Za dodatne informacije obratite se na info@botel-marina.com ili na telefon 051 410 163. FB event link: https://www.facebook.com/events/1695623247155890