HOROSKOP ZA SUBOTU, 23. PROSINCA Odmor od stvarnosti

Krajem današnjeg dana Merkur će krenuti direktno na 13. stupnjeva Strijelca i naši životi će se vratiti u normalu.

Merkur će izaći iz svoje sjene 11. siječnja, kada će također promijeniti znak i preseliti se u znak Jarca. Znači, imamo još dva tjedna prilike kako bismo se potpuno pripremili na Saturna u Jarcu.

Blizanci, Djevice kako i oni koji imaju ascendent ili podznak u znaku Blizanca i Djevice  pronaći će opet svoj ispravni put. Sad je vrijeme da još otvorenije podijelite svoje mišljenje i poduzmete nove odluke.

Jutarnji aspekti Mjeseca donijet će nam užurbanost i ugodne susrete s drugima.

Mjesec će biti u praznom hodu od 11.12 do 15.41 sati kada će početi tranzitirati znak Riba. Nakon toga će Mjesec raditi ugodne aspekte sa Suncem i Saturnom što nam donosi stabilizaciju i liječenje dubokih emocija.

Mogli bismo reći da nam subota u drugom djelu donosi nježan dan u kojem će biti naglasak na empatiju, suosjećanje, intuiciju i maštu. Vrijeme je za odmor od stvarnosti i materijalnih stvari.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com