HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 25. PROSINCA Planetarna žurka u znaku Jarca

Ovog ponedjeljka Venera će ući u znak Jarca, što će nam u sljedećih mjesec dana donijeti u ljubavnim životima stabilnost, a i povećat će se naša sposobnost stvaranja veza s osobama koje podržavaju naše ambicije.

Zbog njenog ulaska u znak Jarca, gdje se još nalaze tri planete (Sunce, Saturn, Pluton) imat ćemo konfiguraciju stelija što će Jarca staviti u prvi plan kao znak koji će imati najbolje mogućnosti iskoristiti ove planete. Svoje osjećaje ćemo izražavati ozbiljno, a u odnosima najviše ćemo cijeniti pouzdanost i vjerodostojnost.

Pri kraju dana Venera će se spojiti sa Saturnom i donijeti nam novi osjećaj realnosti u našim odnosima. Osjećaj dužnosti može nas dovesti do žrtvovanja osobnog zadovoljstva zbog nekog razloga ili voljene osobe, ili ćemo se za sada morati suzdržati od osobnog zadovoljstva.

Ovo je vrijeme kada se snažnije vezujemo s voljenima kroz dijeljenje odgovornosti.

Prazan hod Mjeseca imamo od ponedjeljka 25. prosinca od 3.47 do utorka 26. prosinca 1.26. sati tako da ćemo cijeli dan imati prazan hod, a to je i najbolje za božićni dan.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com