HOROSKOP ZA PETAK, 29. PROSINCA Dan za užitke

Mjesec nastavlja prolaziti kroz znak Bika, što će nam donijeti stabilnost i potpunu povezanost s našim fizičkim tijelom.

Emocije će biti stabilne i htjet ćemo stvoriti nešto opipljivo na tom području. Važno je ostati potpuno povezan s fizičkim tijelom što možemo postići tako da odemo na masažu, u saunu ili se nagradimo. Senzualni užici privlačit će nas više nego inače, a mi ćemo osjećati mir i zadovoljstvo u onome što nam je poznato i pouzdano.

Najbolje je danas izbjegavati poduzimanje bilo čega što zahtijeva brzinu, odlučnost.

Oni koji imaju natalno Mjesec u znaku Bika su obično talentirani kuhari i uživaju raditi sve sami. Oni vole miran, stabilan život. Vole dobru hranu i jako dobro znaju kako se opustiti i uživati.

Prazan hod Mjeseca imat ćemo od petka, 29. prosinca od 15 sati do subote 30. prosinca u 9.30 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com