HOROSKOP ZA SUBOTU, 30. PROSINCA Vrckavi Mjesec u Blizancu za kraj godine

Mjesec će biti u praznom hodu od petka, 29. prosinca u 15 sati do subote, 30. prosinca u 9.30 sati, nakon čega će krenuti kroz znak Blizanca.

Podsjetimo se, kad je Mjesec u praznom hodu, neće biti rezultata od bilo čega što započnemo. Ovo je neutralno vrijeme, to nije ni dobro, ni loše, jednostavno sugerira da sve što se dogodi neće imati značajni budući utjecaj.

U sljedeća dva dana očekuje nas mentalna, znatiželjna, prijateljska, a ponekad i nervozna ili promjenjiva energija.

Imat ćemo jaču potrebu za komunikacijom i izražavanjem naših ideja. Brzo ćemo se prilagođavati promjenama i bit ćemo spremni za inteligentne razgovore s drugima.

Pobrinimo se da imamo potrebnu mentalnu stimulaciju; bez nje možemo doživjeti određenu količinu nemira i nervoze. Budimo zauzeti komunikacijom, dogovorima i znatiželjom.

Poruka današnjeg dana je: prestanite brinuti i dobro se provedite s razigranim Mjesecom u znaku Blizanca zadnja dva dana 2017. Otpratite ovu godinu u veselom društvu i dobrom provodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com