HOROSKOP ZA NEDJELJU, 31. PROSINCA Budite spremni na promjene i prilagodite se

Zadnji dan 2017. nudi nam divan završetak ove godine.

Mjesec će i dalje biti u znaku Blizanca što će nam donijeti zanimljivu komunikaciju i potrebu da budemo stalno u pokretu. Krenite s osmijehom u ovaj dan, pošaljite čestitku, nazovite prijatelje, otiđite na izlet.

Tijekom dana razmatrat ćemo različite mogućnosti koje će nam se pružiti. Morat ćemo uložiti dodatni napor kako ne bismo bili raspršeni i jednostavno s jednog plana prelazili na drugi.

Ono što ste planirali za doček nove godine, danas bi se lako moglo promijeniti. Što smo se ujutro dogovarali do navečer može biti potpuno drukčije. Budite spremni na promjene i prilagodite se.

Aspekt Mjeseca i Urana oko ponoći pružit će nam priliku za uzbudljiv doček nove 2018.

Ovu nedjelju nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Detaljniju astrošku prognozu za 2018. možete pročitati u današnjem Novom Listu!

Astrološke prognoze možete i u novoj godini pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com