Naprijed vatreni! Evo što Ovnovima, Lavovima i Strijelcima donosi nova godina

U nastavku pročitajte općenitu prognozu za Ovnove, Lavove i Strijelce. Ako se vaše Sunce ne nalazi u nekom od tih znakova, ali je vaš podznak ili Mjesec u tom znaku, također pročitajte.

OVAN

Od 2011. godine bili ste pod utjecajem Urana koji je donio neočekivane promjene u vaš život. Sada stečeno znanje iz tog razdoblja možete primijeniti. Mars, vaša glavna planeta, krajem lipnja kreće retrogradno pa bi bilo dobro da tada na dva mjeseca malo primirite jer će prepreke zbog Marsa najviše osjetiti upravo Ovnovi.

U rujnu se situacija počinje vraćati u normalu. U studenom počinje razdoblje od 18 mjeseci, koje će donijeti pozitivne promjene u vašem domu, primjerice to može biti kupnja kuće, promjena zemlje ili dijete.

Krajem godine, kada se Jupiter bude premjestio u znak Strijelca, to će za vas značiti novi početak i 2019. u kojoj će naglasak biti na inozemstvu i duhovnom učenju.

LAV

Nastavit ćete ono što ste započeli 2017. godine, a do kraja 2018. imat ćete veliku promjenu po pitanju posla i svakodnevnih navika. Najteže će biti onima koji su u braku i to tijekom srpnja i kolovoza, kada će retrogradni Mars još jedanput staviti na kušnju sve što je povezano s partnerstvom, bili to bračni ili poslovni odnosi.

U listopadu i studenom retrogradna Venera utječe na polje doma i obitelji, pa će biti zbivanja na tom području.

Ulaskom Jupitera u znak Strijelca, 8. studenoga, počinje razdoblje od godinu dana, kada će u prvom planu biti prilika za susret sa srodnom dušom, trudnoća, djeca, otkriće novog talenta.

STRIJELAC

Nakon što je dvije godine Saturn boravio u vašem znaku, slijedi vrijeme buđenja i ostvarivanja planova.

Najznačajniji mjesec je sredina svibnja, kada će planet Uran krenuti u vašu kuću zdravlja i posla. Idućih sedam godina na tom području morate biti spremni na velike promjene.

U lipnju i srpnju pripazite na potpisivanje ugovora, sukobe s bližom okolinom te na promet jer će retrogradni Mars prolaziti vašom trećom kućom, kućom koja se u astrologiji povezuje s komunikacijom i prijevozom.

Napravite realan plan do kraja godine jer vam onda u pomoć dolazi vaš planet Jupiter koji će vam pomoći da u 2019. realizirate svoje ciljeve.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com