Kakva će 2018. biti zemljanim znacima? Bikovi, Djevice i Jarčevi evo godišnjeg horoskopa za vas

U nastavku pročitajte općenitu prognozu za Bikove, Djevice i Jarčeve. Ako se vaše Sunce ne nalazi u nekom od tih znakova, ali je vaš podznak ili Mjesec u tom znaku, također pročitajte.

BIK

Dragi Bikovi vi krećete u novu životnu avanturu koja će trajati sedam godina jer će planet Uran u svibnju početi prolaziti kroz vaš znak. To će najviše osjetiti prva dekada Bika, oni koji su rođeni od 20. do 30. travnja bilo koje godine. Najvjerojatnije vas očekuju velike promjene u partnerstvima, bilo bračnim, bilo poslovnim. Ove vam je jeseni i Jupiter koji je prolazio vašom kućom partnerstva naznačio u kojem bi smjeru mogla ići 2018.

Sad se morate naoružati s puno strpljenja jer ćete na ljeto morati raditi kompromise.

U svibnju počinje ciklus od sedam godina i ono prvo što ćete moći primijetiti je da ste pogriješili u procjeni nekih osoba što bi vas moglo razočarati.

Zbog Jupitera koji će prolaziti znakom Strijelca, možete se nadati novcu iz inozemstva, novoj ljubavi, skrivenim strastima, ali i ljubavnim aferama.

Najteži mjeseci bit će listopad i studeni, kada će vaša glavna planeta Venera biti u retrogradnom hodu. Probajte se ne vraćate bivšim ljubavima.

DJEVICA

Tijekom cijele godine imat ćete mogućnost putovanja u inozemstvo, bilo kroz studij, bilo kroz posao.

S ulaskom Urana u znak Bika, u svibnju vam se otvaraju nove mogućnosti da kroz posao zauzmete bolji položaj ili da se odlučite vjenčati u inozemstvu. Najviše će to osjetiti osobe rođene u prvoj dekadi znaka Djevice i to od 23. kolovoza do 1. rujna bilo koje godine.

Zbog Neptuna koji vam prolazi kućom partnerstva, pripazite na tajne avanture. Ulazak Saturna u znak Jarca u rujnu bi mogao donijeti ozbiljnost u ljubavi, a neki bi mogli započeti i emotivnu vezu sa starijom ili ozbiljnijom osobom.

Ulaskom Jupitera u znak Strijelca u studenom za vas počinje razdoblje od godinu dana tijekom kojih su moguće promjene vezane uz dom (kupnja nekretnine, promjene u kući, djeca).

Krajem godine počinje razdoblje od 18 mjeseci tijekom kojih ćete tražiti nova prijateljstva, nove veze koje će biti izdržljive.

JARAC

Već u prosincu 2017. godine krenuli ste u novi proces napretka i uspjeha u čemu će vam pomoći i ulazak Urana u znak Bika polovicom svibnja.

Ove godine osjećat ćete se kao da ste napokon došli na svoje, pa je poželjno da što više iskoristite novu godinu na svim područjima vašeg života.

Najbitnije je da pripaziti kada Mars bude retrogradan, od kraja lipnja do kraja kolovoza, kada možete izgubiti veću količinu novca, ali s druge strane može vam biti vraćen novac koji ste posudili drugima.

Krajem ožujka više ćete se okrenuti ljubavi, što može donijeti napetost u emotivnim vezama, ali i traženje ljubavi iz prošlosti.

Sredinom svibnja počinje novo razdoblje u vašem ljubavnom životu, ali prave promjene ćete osjetiti tek 2019. godine.

Krajem godine počinje razdoblje od 18 mjeseci tijekom kojih će vam u prvom planu biti odnosi, kako oni emotivni, tako i oni poslovni.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com