HOROSKOP ZA UTORAK, 2. SIJEČNJA Nakon pet mjeseci Uran kreće direktno

Sunce u ozbiljnom Jarcu napravit će ugodan aspekt s Neptunom u jutarnjim satima.

Ovo će biti izvrstan dan za rad na projektu koji je povezan s kreativnošću i umjetnošću. Dobro je vrijeme da se ponovno uključimo u bilo koju vrstu opuštanja tipa meditacije, joge i ostalih tehnika.

Uran će danas krenuti direktno na 24. stupnju Ovna. On je krenuo retrogradno još u kolovozu. Ako imate planete ili kuteve na 24. stupnju Ovna, možete očekivati uzbuđenje, neočekivane vijesti ili promjene. Nešto što je od kolovoza na čekanju sada će krenuti naprijed.

Ako ste rođeni između 11. i 14. travnja, 4. do 17. srpnja, od 15. do 18. listopada, ili od 12. do 15. siječnja trebali biste što više biti u tijeku s promjenama koje će vam se događati i pokušati ne boriti se protiv toga. Ovo će vama biti velika životna preobrazba koja će trajati najmanje godinu dana.

Mjesec će krenuti u prazan hod od utorka, 2. siječnja u 23.45 do srijede, 3. siječnja u 8.22 sata.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com