Veliki godišnji horoskop za zračne znakove: Blizanci, Vage i Vodenjaci budite spremni

U nastavku pročitajte općenitu prognozu za Blizance, Vage i Vodenjake. Ako se vaše Sunce ne nalazi u nekom od tih znakova, ali je vaš podznak ili Mjesec u tom znaku, također pročitajte.

BLIZANAC

Nakon dvije i pol teške godine situacija se polako vraća u normalu. U prvom će vam planu biti potreba za opuštanjem i mirom. U posao ćete uložiti maksimum, jer sada krećete u ostvarenje svojih ciljeva.

U kolovozu imate jak utjecaj Sunčeve pomrčine, koja donosi promjenu u razmišljanju i pogledu na cjelokupnu situaciju.

Listopad je dosta nezgodan jer retrogradna Venera u vašoj osmoj kući može donijeti neke opasnosti ili razočaranja na poslu. No, to će biti dobar mjesec za početak nekog režima, npr. Dijete.

U studenom kad Jupiter uđe u znak Strijelca možete sresti srodnu dušu ili se zaljubiti na prvi pogled. Za one koji su u braku s ulaskom Jupitera u Strijelca počinje razdoblje od godinu dana preispitivanja braka, a i nova ljubav može ugroziti postojeći odnos.

VAGA

Godina 2018. donijet će vam zadovoljstvo financijama, a dobra vijest je i to što nakon punih sedam godina dolazi razdoblje koje će biti manje stresno po pitanju partnerstva. Ono na što trebate pripaziti su moguće loše investicije ili čak novčani gubici u listopadu i studenom, kad će se vaša najbitnija planeta Venera kretati retrogradno.

Pomrčine u siječnju i veljači mogu donijeti nove ljubavne partnere, dijete ili formalizaciju odnosa. Krajem godine kad Mjesečevi čvorovi budu prešli u znakove Rak/Jarac, a Jupiter uđe u znak Strijelca, otvaraju vam se nove mogućnosti za putovanje u inozemstvo, za priznanja.

U studenom je idealno vrijeme za započinjanje novih projekata jer će vam to donijeti napredak i uspjeh te povoljne ugovore.

VODENJAK

Ono što vas čeka u 2018. su velike, pozitivne promjene. Možete ih očekivati vezano uz obitelj, dom i nekretnine. Zdravlje neće predstavljati problem sve dok budete slušali intuiciju.

Ulaskom Urana u znak Bika, sredinom svibnja, počinje razdoblje seljenja, preseljenja, aktivnosti vezanih uz vaš dom. Polovicom lipnja možete pronaći nove ideje za zarađivanje, a kako će krajem lipnja Mars krenuti retrogradno to će u vama pokrenuti pobunu i preispitivanje vaših odnosa. Pregovori i ugovori su naglašeni u studenom, postojeći odnosi mogu predstavljati problem koji će se eventualno moći riješiti brakom ili trudnoćom.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com