Godišnji horoskop za Rakove, Škorpione i Ribe: Što vodenim znakovima sprema 2018. godina?

U nastavku pročitajte općenitu prognozu za Rakove, Škorpione i Ribe. Ako se vaše Sunce ne nalazi u nekom od tih znakova, ali je vaš podznak ili Mjesec u tom znaku, također pročitajte.

RAK

Bit će ovo obećavajuća godina ako u siječnju i veljači pokrenete projekte. Bilo bi dobro iskoristiti ova dva mjeseca jer sve što sada započnete realizirat ćete tijekom srpnja i kolovoza.

U studenom i listopadu, kada Venera bude u Škorpionu, postoji mogućnost iznenadne trudnoće, ali i vraćanja neke bivše ljubavi zbog retrogradnog hoda Venere. Oni koji su sami nakon dugo vremena mogu naći ljubav, naročito u prosincu.

Pomrčina Sunca u srpnju u vašem znaku donosi ljubav i rješavanje problema u emotivnim odnosima.

U studenom će se Mjesečevi čvorovi početi kretati kroz vaš znak i donijeti radikalne promjene na svim područjima tijekom 18 mjeseci. Najbolje bi bilo da čim više pokušate iskoristiti prilike koje budete imali u siječnju, tako da vam kraj godine donese samo priznanja i nagrade.

ŠKORPION

Zbog Jupitera u vašem znaku možete očekivati godinu koja će vam donijeti priznanje i ugled, no jedino ako ste spremni preuzeti odgovornost za vaš život.

Ulaskom Urana u vašu sedmu kuću, kuću partnerstva, slijedi vam sedam godina preispitivanja vaših odnosa s drugima. Sad je vrijeme da naučite kako biti iskreni s partnerom. Za neuspjehe nemojte kriviti samo partnera jer vam to može donijeti razdvajanje.

Teško će vam biti kada od kraja lipnja sve do kraja kolovoza vaš glavni planet Mars bude retrogradan. Ipak, sve će dobro završiti kada krajem godine, u studenom, Jupiter pređe u znak Strijelca što će vama donijeti financijski uspjeh u idućoj godini.

U svibnju počinje razdoblje tijekom kojeg će se radikalno promijeniti vaš odnos prema odnosima bilo onim ljubavnim, bilo onim poslovnim.

Krajem lipnja, kada Mars krene retrogradno, imat ćete potrebu više se posvetiti svom zdravlju.

Studeni zbog ulaska Mjesečevih čvorova u znakove Rak/Jarac pruža mogućnost rada u inozemstvu, kao i želju za specijalizacijom nečeg novog.

RIBA

Ova godina kod vas će biti u znaku puno posla, ali i nešto novaca i dobitaka. Napokon, nakon sedam godina, planet Uran će napustiti vašu kuću financija i krenuti dalje.

Najbolji dio godine je pri kraju, u studenom, kada će Jupiter krenuti u znak Strijelca, što će vama donijeti puno novih ideja i znanja.

Kada Mars od kraja lipnja do kraja kolovoza bude retrogradan u vašoj kući podsvijesti, pripazite na potištenost.

Već u siječnju i veljači imat ćete želju za promjenom načina života, ali i za promjenom radnog mjesta.

Krajem lipnja počinje dvomjesečno razdoblje tijekom kojeg ćete željeti pobjeći od svakodnevnog života, a postoji i velika mogućnost da se preselite u inozemstvo.

Pripazite u listopadu, kada Venera bude retrogradna, na financijske gubitke vezane uz inozemstvo, kao i na razočaranje na poslu.

Krajem godine još uvijek će biti aktualna želja za putovanjem. Postojeći odnosi u kojima ima problema sada mogu biti riješeni brakom ili rođenjem djeteta.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com