HOROSKOP ZA SRIJEDU, 3. SIJEČNJA Ono što vidiš nije ono što jest

Jutro nam započinje ulaskom Mjeseca u znak Lava što će nas potaknuti da se izrazimo kroz kreativnost, velikodušnost i igru.

U popodnevnim satima Venera će napraviti ugodan aspekt s Neptunom, planetom romantike i misticizma. Moramo biti svjesni da ćemo danas gledati sve kroz ružičaste naočale i da situacije koje se budu događale nisu baš onakve kakve izgledaju. Romantični susreti mogu nas odvesti daleko od posla, a to bi moglo biti problematično za naš posao. Dobro bi bilo da uzmemo slobodan dan ili barem da do podneva obavimo većinu posla.

Pozitivno što donosi ovaj aspekt je idealan dan za kupnju odjeće ili drugih predmeta za ukrašavanje za sebe ili svoj dom, jer će osjećaj za ljepotu bit naglašen.

Ako ste u partnerskom odnosu idealno bi bilo večer provesti uz svijeće, romantiku.

Oni koji su sami također mogu uživati u ugodnoj večeri u kojoj će se posvetiti samima sebi – zapalite svijeće, pustite glazbu i uživajte u mašti.

Nakon 8.22 sata, kada Mjesec uđe u znak Lava, tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com