HOROSKOP ZA PETAK, 5. SIJEČNJA Težak aspekt Marsa i Mjesečevih čvorova

Petak počinje Mjesecom u marljivoj i vrijednoj Djevici.

Vrijeme je da se više posvetimo detaljima jer ovaj Mjesec najviše voli biti koristan i liječiti nekoga.

Oni koji natalno imaju Mjesec u Djevici uvijek teže tome da imaju organiziran dan. Lako ih se može izbaciti iz takta ako tijekom dana dođe do nepredviđene situacije.

Stoga pokušajte biti fleksibilni i trebali bi svaku, pa i neočekivanu situaciju prihvatiti smireno. To će vam pomoći u rješavanju želučanih problema kojima ste inače skloni.

Mars će na 16. stupnju Škorpiona napraviti teži aspekt s Mjesečevim čvorovima, što ukazuje na osjetljivo razdoblje. Svaki izazovni aspekt Marsa i Mjesečevih čvorova se odnosi na masovne incidente koji rezultiraju fizičkim ozljedama, pucnjavama, prometnim nezgodama ili eksplozijama.

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.09 do 9.11 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com