HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. SIJEČNJA Što vam donose Mars i Jupiter?

Dva značajna aspekta će se dogoditi sa subote na nedjelju u noćnim satima i imat će utjecaj već danas.

Merkur, planet uma, napravit će ugodan aspekt s Uranom. To nam donosi inovativno razmišljanje, dobru komunikaciju i svježe ideje. Očekujmo neobičnu i uzbudljivu komunikaciju s jedinstvenim progresivnim mislima.

Mars će se spojiti s Jupiterom i to je jako dobra kombinacija, pogotovo jer se Mars u Škorpionu osjeća jako dobro. Sad je vrijeme da napravite ono što stvarno želite, posebno oni koji u svojim natalnim kartama imaju planete ili kuteve oko 17. stupnja Škorpiona. Ako ste rođeni između 7. i 10. studenoga, 3. do 6. veljače, 5 do 8. svibnja ili 7. do 10. kolovoza, on će imati snažan utjecaj na vas.

Ovaj aspekt nam donosi kulminaciju ili rješenje problema od 24. prosinca do 2. siječnja. Izbor je napravljen i sad imamo priliku. Samopouzdanje i motivacija sad su na visokoj razini. Mogli bi dobiti vrlo dobru priliku za nešto što je povezano s novcem ili osobnom moći.

Ovu subotu nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com