HOROSKOP ZA NEDJELJU, 7. SIJEČNJA Mjesec u Vagi pretvorit će nas u diplomate

Ovu nedjelju imamo prazan hod od 3.50 do 13.14 sati.

Nakon toga će Mjesec naredna dva dana biti u znaku Vage i fokus će nam biti na stvaranju reda kroz diplomaciju i ugodne interakcije s drugima.

Ovaj Mjesec će od nas tražiti pravdu, ravnotežu i ljepotu. Zadovoljstvo ćemo postići kada se naša okolina osjeća uravnoteženo i skladno. Dobro je vrijeme za pregovore i stvaranje mira. Sukobe možemo rješavati kroz diplomaciju i poštenje.

Mjesec će u popodnevnim satima napraviti kratki neugodni aspekt sa Saturnom što nam može pokvariti raspoloženje, budući da će nas podsjetiti što još sve moramo napraviti prije ponedjeljka.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com