HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 8. SIJEČNJA Rođenima u ove dane mogla bi se nasmiješiti ljubav

Danas imamo jako lijepe aspekte.

Sunce u ugodnom aspektu s Jupiterom oko podneva nam donosi mogućnost napretka u poslu. To je dobro vrijeme za marketing, objavljivanje ili oglašavanje. Posebno smo velikodušni, tolerantni i društveni.

Dobra energija, pozitivan stav će nam omogućiti da si ugodimo i da materijaliziramo naše planove. Ovo je dan sretnih okolnosti. Kada smo aktivni i entuzijastični potičemo druge da se ponašaju isto.

Ako postoje želje, teme ili ideje koje vas inspiriraju i nadahnjuju, ovo je dobro vrijeme da to podijelite s drugima, naročito u popodnevnim satima kada imamo aspekt prilika između Venere i Jupitera.

Razdoblje od 8. do 10. siječnja posebno je povoljno za ljubavni život. Ako ste rođeni oko 11. i 12. siječnja, 25. veljače, 11. travnja, 28. svibnja, 14. srpnja, 30. kolovoza, 15. listopada ili 28. i 29. studenoga, možete upoznati ljubav svog života ili doživjeti promjene u vašim ljubavnim životima.

Zadnji aspekt u večernjim satima između Marsa i Plutona naglasit će da ćemo željeti veću kontrolu nad našim životima, ali i potrebu za rastom, napretkom, što nam omogućava da donesemo neke veće odluke u odnosima i u poslu.

U ponedjeljak nećemo tijekom dana imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com