HOROSKOP ZA UTORAK, 9. SIJEČNJA Jedan sasvim poseban dan

U jutarnjim satima imamo izvanrednu planetarnu konfiguraciju: Sunce, Venera i Pluton će se spojiti na 19. stupnju Jarca.

Ova konfiguracija je rijetka i zato će biti od posebnog značenja. To nam daje značajnu moć i dugoročni potencijal za ono što želimo ostvariti. Ovo nam može donijeti bitnu prekretnicu u našim odnosima, poslovima, ambicijama i projektima. Iskoristimo ovaj dan i pokrenimo se uz pomoć svježe energije koja nam dolazi.

Susreti, događaji i dojmovi ovog dana mogu odrediti važna kretanja u ostvarenju naših želja.

Svima koji imaju natalno planete ili kuteve oko 19. stupnja kardinalnih znakova (Ovan, Rak, Vaga i Jarac) ova konfiguracija će biti značajna.

Ako ste rođeni oko tog dana – 9. siječnja, sve (solarni povratak) godine (računajući od rođendana do rođendana), ovo će vam biti godina strasti, intenzivnih emotivnih osjećaja i ljubavnih želja.

Mjesec će do popodnevnih sati biti u šarmantnoj Vagi do 21.05 sati, a nakon toga krenut će u znak Škorpiona .

U večernjim satima imamo još jedan ugodan aspekt između Venere i Marsa što može donijeti romantiku i strastvene veze.

Prazan hod Mjeseca imamo od 17.12 do 21.05 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com