HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 11. SIJEČNJA Venera, Sunce, Saturn, Pluton, a od danas i Merkur u Jarcu

Merkur, planet komunikacije će u jutarnjim satima ući u znak Jarca i pridružit će se planetima koji se trenutno nalaze u opreznom i ozbiljnom Jarcu (Venera, Sunce, Saturn i Pluton).

Ako znate u kojoj kući se kod vas u natalnoj karti nalazi znak Jarca, shvatit ćete gdje će vam ovih dana biti fokus i povećana odgovornost. Također, to područje je u središte zbivanja došlo krajem prosinca i zahtijevat će trajnu pozornost i trud tijekom idućih nekoliko godina.

Merkur će u Jarcu biti do 1. veljače. Merkur je ambiciozan i odlučan u Jarcu, a tijekom ovog tranzita naša razmišljanja će biti metodična. Lakše ćemo se usredotočiti na zadatke pod ovim utjecajem. Naši razgovori će biti realni i bit ćemo usredotočeni na poslovne i praktične stvari. Moramo biti oprezni da ne postanemo previše kruti u našim razmišljanjima, hladni i oštri u komunikaciji.

Mjesec će i dalje prolaziti znakom Škorpiona, te će od četvrtka, 11. siječnja od 15.53 do petka, 12. siječnja 8.04 biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com