HOROSKOP ZA PETAK, 12. SIJEČNJA Mjesec u Strijelcu donosi dašak optimizma

S Mjesecom u znaku Strijelca započet ćemo ovaj petak.

Strijelac je optimistični znak i donosi nam olakšanje nakon intenziteta proteklih dana dok je Mjesec bio u Škorpionu.

Tijekom dana nema praznog hoda Mjeseca.

Iako će dan biti relativno optimističan u večernjim satima ćemo ipak osjetiti dolazak tranzita Merkura sa Saturnom. Vrijeme je za suočiti se s ozbiljnim problemima i ne pokušati pasti u zamku pesimističnog raspoloženja. Budimo svjesni svog vlastitog govora i razgovora s drugima.

Naša sposobnost koncentracije sad će biti poboljšana i imat ćemo veću potrebu za samoćom. Možemo primiti ozbiljne vijesti ili praktične savjete koje već duže vrijeme čekamo, još od prosinca. Sada Merkur polako izlazi iz svoje retrogradne sjene i možemo završavati ono što smo započeli prije njegovog retrogradnog hoda u prosincu.

Ovo nam može donijeti početak novog projekta koji uključuje komunikaciju, kao što su pisanje, govor ili izvještavanje.

U iduća tri dana imat ćemo veliku potrebu osloboditi se od nečega što nije dobro za nas. Pripremimo se na neobičan vikend i budimo spremni prekinuti neke tradicije koje više nisu valjane.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com