HOROSKOP ZA SUBOTU, 13. SIJEČNJA Uran otkriva što trebamo promijeniti

Glavni planet ovog vikenda bit će Uran koji će danas u večernjim satima napraviti teži aspekt s Venerom i u nedjelju teži aspekt sa Suncem.

Uran će se pobrinuti da dobijemo oslobađanje od starih obrazaca koji nam više ne služe. Možda radimo previše kompromisa, možda žrtvujemo važan dio sebe da bi ugodili drugima. Ovaj vikend Uran će nam pokazati točno ono što treba mijenjati. Nekoliko dana kasnije, u vrijeme mladog Mjeseca, imat ćemo priliku započeti iznova.

Danas, Venera u aspektu s Uranom može donijeti sukob s našim voljenima. Svi ćemo trebati osjećaj autonomije i slobode. Oko vrijednosti i ukusa se možemo sukobljavati. Neke nestabilnosti, nemiri i buntovnost su mogući u emotivnim odnosima.

Uzeti vrijeme za sebe je najpametniji izbor koji danas možemo napraviti.

Mjesec prolazi znak Strijelca i bit ćemo skloni tražiti slobodu, kretanje i rast. Tijekom dana Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com