HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 15. SIJEČNJA Budite spremni

Par manjih aspekata obilježit će ovaj ponedjeljak, a okolnosti će nam omogućiti da se dogodi nešto slatko, pa mi moramo biti spremni za korak naprijed.

Trenutno je najbolje osloboditi se jedne stvari kako bismo mogli u potpunosti prihvatiti neku drugu.

Mjesec i dalje prolazi znakom Jarca i on nas uči strpljenju, odgovornosti i djelotvornosti. Dan je povoljan da se bavimo prodajom, kupnjom nekretnina, a razne prezentacije i radionice će biti uspješne. Sve što je vezano za izgradnju, kamen, zemljišta, popravke nam može donijeti uspjeh.

Danas nije povoljan dan za partnerstvo u bilo kojem obliku (poslovno ili ljubavno).

U noći s ponedjeljka na utorak imamo Jupitera u prijateljskom aspektu s Plutonom i to je prvi od tri aspekta koji će se dogoditi ove godine (druga dva će biti u travnju i rujnu). Ovaj skladan aspekt će nam dati samopouzdanje, vjeru i uvid u naše ambicije. Sada je vrijeme kada možemo poduzeti korake da bismo bolje riješili dugogodišnje probleme ili iskoristili resurse koji su nam bili skriveni.

Ponedjeljak nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com