Global Sale: Emiratesova rasprodaja avio karata za letove iz Zagreba

Jedna od najvećih aviokompanija u svijetu Emirates u sklopu akcije Global Sale putnicima nudi posebne cijene za poslovnu i ekonomsku klasu na letovima iz Zagreba prema nizu popularnih destinacija.


Ova posebna rasprodaja uključuje 41 destinaciju u Emiratesovoj svjetskoj mreži, a za putovanja u razdoblju od 15. siječnja do 30. lipnja 2018.

Putnici koji putuju Emiratesom mogu uživati u više od 2500 kanala u sklopu Emiratesovog nagrađivanog sustava zabave na letu ICE. ICE sadrži najnovije filmove, popularne televizijske serije, dječje programe te velik izbor glazbe i igrica.

Uz to, putnici u svim klasama mogu uživati u izboru ukusnih vina i regionalno inspiriranih specijaliteta pripremljenima od svježih sastojaka koju će im poslužiti Emiratesovovo multinacionalno osoblje.

Ni s prtljagom nema brige – putnici mogu ponijeti do 35 kg prtljage u ekonomskoj, 40 g u poslovnoj te 50 kg u prvoj klasi.

Putnici mogu rezervirati svoje mjesto na letu preko putničkih agenata, u Emiratesovom uredu u zagrebačkom hotelu Westin ili na broj 01 48 29 493 ili na www.emirates.com.