HOROSKOP ZA UTORAK, 16. SIJEČNJA Koja su naša ograničenja?

U noći s utorka na srijedu imat ćemo mladi Mjesec na 26. stupnju Jarca.

Trenutno se u Jarcu nalaze Sunce, Venera, Merkur, Saturn, Pluton i Mjesec i dobro je vrijeme da se organiziramo kako bismo ostvarili naše ciljeve. Poniznost je ključna vrlina Jarca i sada možemo shvatiti koja su naša ograničenja.

Idealno je vrijeme za se usredotočiti na ozbiljna razmatranja naših ambicioznih planova za iduće mjesece.

Planiranje akcija će vjerojatno biti lako, ali njihova materijalizacija će ići s poteškoćama, vjerojatno zbog toga što ćemo željeti više nego što je moguće ostvariti u sadašnjim okolnostima, a istodobno ćemo se morati suočiti sa strahom u poduzimanju novih koraka.

Ovaj mladi Mjesec će nam rasvijetliti ono što će nas okupirati u nadolazećim godinama. Kada znamo što očekivati možemo se bolje pripremiti za budućnost.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com