HOROSKOP ZA SRIJEDU, 17. SIJEČNJA Što želite promijeniti u idućih mjesec dana?

Dan je idealno započeti malim ritualom posvećenim mladom Mjesecu.

Odvojite trenutak da zapišete promjene koje želite pokrenuti, postići u nadolazećem Mjesečevom ciklusu. Namjere će biti ambiciozne, povezane s poslovanjem, zahtijevat će od vas naporan rad i stalni napor zbog znaka Jarca.

Ako znate u kojoj se kući u vašem natalnom horoskopu nalazi 27. stupanj Jarca možete vidjeti gdje treba uložiti napor ili trud da biste ostvarili svoje ambicije. Na primjer, ako se 27. stupanj Jarca nalazi u vašoj četvrtoj kući usmjerite svoje namjere na poboljšanje u vašoj obitelji. Ako vam se Jarac nalazi u sedmoj kući možda ćete morati biti značajnije predani partneru, ako se Jarac nalazi u desetoj kući sad je idealno vrijeme za posvetiti se svojim ambicijama ili ako ste nezaposleni postoji mogućnost zapošljavanja u naredna dva tjedna.

U jutarnjim satima, Mjesec će biti u praznom hodu od 7.29 dok ne uđe u znak Vodenjaka u 9.31.

Venera će u večernjim satima ući u znak Vodenjaka gdje će boraviti do 11. veljače. Njoj će se pridružiti i Sunce za koji dan ulaskom u znak Vodenjaka. Kako su ova prva dva tjedna bila prožeta kardinalnom zemljom, znakom Jarca, druga polovica siječnja bit će puno uravnoteženija, posebice zahvaljujući Veneri i Suncu u Vodenjaku. Vodenjak je zračni i fiksni znak, što će nam pomoći postići jasnoću da se usredotočimo na ono što je stvarno važno.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com