HOROSKOP ZA PETAK, 19. SIJEČNJA Proglasite vikend čim prije!

Prazan hod Mjeseca imamo od 12.51 do 21.26 sati, tako da će biti najbolje da ranije krenemo na vikend.

Završimo sve ono što smo započeli ovaj tjedan i prepustimo se romantičnom i ugodnom vikendu.

Oko podneva može doći do manje napetosti zbog Mjeseca koji će napraviti stresni aspekt s Marsom. Vjerojatno ćemo imati manje strpljenja s drugima. Nemojmo se baviti teškim problemima u prijepodnevnim satima, jer ljutnja i bijes nam mogu poremetiti planove i poslove.

Nakon praznog hoda Mjeseca u večernjim satima Mjesec će krenuti u znak Ribe, što će obilježiti ovaj romantičan vikend. Također u kasnim večernjim satima imat ćemo ugodan aspekt Merkura s mističnim Neptunom. Vjerojatno ćemo biti u iskušenju potražiti bijeg od stvarnosti večeras, jer ćemo biti umorni od suočavanja sa stvarnošću. Odlično vrijeme da provedemo večer uz glazbu, meditaciju ili čašu vina ili čaja. Također dobar film neće biti loš izbor.

Sretan rođendan Vodenjaci, Sunce je krenulo u znak Vodenjaka što nam obilježava najhladnije doba godine kod nas. U sljedećih mjesec dana moramo biti spremni da se naši umovi presele u neočekivana područja koja će nas odvesti u nove inovacije i ideje. Sad moramo biti spremni za nove ideje i veze s ljudima različitog mišljenja.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com