HOROSKOP ZA SUBOTU, 20. SIJEČNJA Magla svuda, magla između nas

Subota će biti obilježena nježnošću i emocijama.

Mjesec će i dalje prolaziti znak Riba tijekom vikenda što može donijeti “maglu“ između nas i drugih. Bit ćemo više suosjećajni i sada ćemo biti spremni praštati. Osjetit ćemo patnju i tugu u drugima.

Vrijeme je da posvetimo ovaj vikend snovima i užicima, i svim dodatnim sredstvima za bijeg od stvarnosti. Sad je prilika za uživanje u dobrom filmu ili romantičnim susretima. Dopustimo sebi sanjati i uživati u blagodatima koje nam donosi ovaj život na zemlji.Trenutno možemo osjetiti ono što je za nas stvarno važno.

Zanimljivo je to da je ovaj vikend idealan da se borimo za ono što je ispravno. Mjesečev zadnji aspekt će biti s Marsom, ali prije toga će napraviti trigon s Jupiterom i to ukazuje da se možemo ponašati u skladu sa svojim uvjerenjima. Jupiter i Mars su još uvijek u Škorpionu, gdje se Mars osjeća kao kod kuće. Vjerojatno imamo prava pitanja na umu, ali sad moramo biti diskretni i ne otkrivati više nego što moramo. Radeći pravu stvar u tajnosti povećava se naš uspjeh.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com