HOROSKOP ZA NEDJELJU, 21. SIJEČNJA Energetski vampiri, iš, iš

Još jedan dan kada Mjesec formira ugodne aspekte s ostalim planetama.

Sad je vrijeme da se povežemo s osjećajem bezuvjetne ljubavi i ljubaznosti, jer naše srce i mašta se lako otvaraju.

Trenutno ćemo biti u stanju osjetiti vezu između sebe i drugih kao da granica između nas i ostalih nestaje. Dopustimo ovu osjetljivost i poduzmimo korake kako bi pružili pomoć onima kojima je potrebna.

Nedjelja je idealno vrijeme da provedemo vrijeme uz vodu, na plaži, rijeci ili jednostavno da napravimo vruću kupku. Uživajmo u sanjarenju, provedimo ovu nedjelju u tihoj kontemplaciji i pronađimo put natrag u svoj centar.

Trenutno ćemo biti jako osjetljivi i zato pazimo da provodimo vrijeme s ljudima koji nam ne oduzimaju energiju.

Mnogo toga se danas može postići jer je ovo jedan od najboljih dana u siječnju, ali samo za ono što nam je potrebno. U redu je samo sanjati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com