Ivan Pažanin se vraća u show “Tri, dva, jedan – kuhaj”: Bit ću stroži!

Splitski chef Ivan Pažanin se u šestoj sezoni RTL-ovog kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj’ pridružuje Mateji Domitrović Sabo, Tomislavu Špičeku i Mati Jankoviću kao četvrti član žirija.

„A što da drugo kažem, nego: Evo me doma! Ovdje, na setu showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ uvijek se osjećam kao kod kuće jer volim ovaj format, a i većinu ljudi koja radi na showu itekako dobro poznajem. Prvi dan snimanja prošao je odlično, kao da nikada nisam bio odsutan… Jesam li imao tremu? Ma, kakva trema! Nju sam zaboravio još u svojoj prvoj sezoni!“, kaže Pažanin, jedno od omiljenih kulinarskih TV lica, čiji je povratak u popularni RTL-ov gastro show najveće iznenađenje nove sezone.

S obzirom da se ovaj kulinarsko-natjecateljski show prikazuje već šestu sezonu zaredom, producenti su odlučili iznenaditi vjerne gledatelje novitetima. Pojačanje u žiriju pozdravili su i gastrosuci, koji već snimaju nove nastavke ovog kulinarsko-natjecateljskog showa u zagrebačkom „Jadran filmu“.

„Čini se da je produkcija odradila odličan posao kod izbora četiri suca različitih kulinarskih podneblja. Napokon se ujedinila Hrvatska, barem što se gastronomije tiče. Mate savršeno poznaje tradiciju i delicije s Kvarnera i Istre, Tomeku su zagorska i slavonska kuhinja u malom prstu, Mateja dolazi s područja Posavine, a ja guštam u dalmatinskoj spizi“, kaže Ivan dodajući kako ga veseli i novi koncept showa.

„Apsolutno ću biti stroži ove sezone prema kandidatima. Žarko želim da svi oni dođu na set s puno ljubavi i znanja prema hrani. No, moraju shvatiti da se ovaj show već gleda dugi niz godina i da već vrapci na grani znaju osnove kuhanja i što žiri traži na samom početku showa! Kolege suci i ja ovdje nismo pokusni kunići i teško ćemo pustiti dalje nekoga tko je došao u show samo zbog pet minuta slave“, objasnio je Ivan što donosi nova sezona kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, koji uskoro počinje s prikazivanjem na RTL-u.