HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 22. SIJEČNJA Po ponedjeljku se tjedan poznaje

Ujutro kada se probudimo Mjesec će već ući u znak Ovna što će nam donijeti aktivan tjedan na svim poljima.

Ono što se za ovaj Mjesec može reći je da je njegova poruka da kroz odnose, na svim razinama, moramo naći smisao. Kada prihvatimo živote drugih i prihvatimo da su važni za nas, poboljšavaju se naši vlastiti životi.

Mjesec u Ovnu nam pruža priliku i poticaj da se krećemo prema naprijed.

Dan počinje vidljivim Marsom i Jupiterom koji se nalaze na najvišoj točki ekliptike i dalje se kreću kroz intenzivan znak Škorpiona. Jupiterova ekspanzivna priroda otvara vrata skrivenim pitanjima; tajne su i dalje izložene javnosti. Mars je donio bijes i traži promjenu za promjeno na području tih skrivenih problema. Pretvorimo bijes u konstruktivnu akciju jer sad je promjena moguća.

Prazan hod Mjeseca imat ćemo od 2.12 do 7.26 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com