HOROSKOP ZA UTORAK, 23. SIJEČNJA Sezona pomrčina

Sunce nam se dobro ugnijezdilo u znak Vodenjaka i sloboda je glavno obilježje sljedeća tri tjedna.

Prestanimo biti taoci vlastitih problema – poručuje nam ovaj položaj Sunca.

Službeno smo ušli u “sezonu eklipsa (pomrčina)“. Energija Vodenjaka i Lava pokreće se s nadolazećim eklipsama i to prvom Mjesečevom u Lavu (31. siječnja) i sljedećom eklipsom  Sunca u Vodenjaku  (15. siječnja). Učinci pomrčina Vodenjaka i Lava aktiviraju ponovno potisnute  ili eventualno riješene teme koje su bile aktualne u ljeto 1999. i u ljeto 1981.

Mjesec će i dalje provoditi dan u izravnom, tvrdom i odvažnom Ovnu, potičući nas na akciju. Mjesec će u poslijepodnevnim satima raditi kvadrat s Merkurom i čini se da se intenzitet naših misli sukobljava s našim željama i možemo se osjećati podijeljeni.

U utorak nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com