HOROSKOP ZA SRIJEDU, 24. SIJEČNJA Bjež’ od manipulatora

Dan će obilježiti aspekt Merkura i Plutona koji će biti egzaktan u večernjim satima, ali će imati utjecaja na nas cijeli dan.

Ovo je aspekt koji će potaknuti našu mentalnu aktivnost. Možemo otkriti vrijedne informacije ili dobiti uvid u pravo stanje. Neki će biti opsjednuti, manipulativni ili paranoični pa treba obratiti pažnju na njih i izbjeći ih ako možemo.  

Ova povećana napetost ili zabrinutost može nas potaknuti na korisne promjene. Naš uvjerljiv govor, strateško razmišljanje i vještine se danas povećavaju. Ako pametno iskoristimo ovaj aspekt imat ćemo priliku utjecati na druge za postizanje vlastitih ciljeva.

Ako imate neku ideju ili plan sad je vrijeme da to prezentirate drugima i to je najbolje napraviti u popodnevnim satima, poslije 14.39 sati kada Mjesec više neće biti u praznom hodu.

Prva četvrt Mjeseca će biti u večernjim satima, kada će Sunce iz Vodenjaka napraviti napeti aspekt s Mjesecom u Biku što će nas natjerati na poduzimanje akcija. Bez obzira na projekt ili inicijativu koju smo započeli oko mladog Mjeseca možemo se suočiti s prvim poteškoćama.

Prazan hod Mjeseca imamo od 5.15 do 14.39 sati nakon čega će Mjesec ući u znak Bika.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com