FOTO Predivno uređena kuća Cardea je poput Bo Derek. Čista desetka!

Istraživanje koje je proveo Booking.com pokazala su da više od pola ispitanika iz Hrvatske (61 %) planira ići na više putovanja u 2018. u odnosu na 2017. godinu.

Popularnost vikendica će još porasti – više od pola putnika iz Hrvatske (49 %) radije će boraviti u privatnom smještaju kao što su vikendice ili apartmani, nego u hotelima.

Privatni smještaj Cardea u Splitu jedan je od smještajnih objekata u Hrvatskoj koji je zaslužio desetku od svojih gostiju.

Nalazi se u romaničkoj zgradi iz 10. stoljeća, unutar zidina UNESCO-m zaštićene Dioklecijanove palače i na 30 metara od Narodnog trga.

Razni restorani, trgovine i najpoznatije splitske povijesne znamenitosti nalaze se u blizini te je do njih moguće otići i pješice. Do brojnih kafića i restorana uz čuvenu Rivu ima 150 metara. Popularna pješčana plaža Bačvice udaljena je kilometar od privatnog smještaja Cardea.

Objekt je smješten 100 metara od kipa Grgura Ninskog i katedrale Sv. Dujma, a park šuma Marjan nalazi se na 900 metara od kuće Cardea.

Do splitske trajektne luke te splitskog autobusnog i željezničkog kolodvora ima 500 metara. Splitska zračna luka udaljena je 30 km.

...