Poznata voditeljica postala plavuša, za drastičnu promjenu trebalo je 8 sati

Poznata televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin odlučila se za drastičnu promjenu u svom životu.

Ne radi se o promjeni zanimanja ni bračnog statusa, već o promjeni boje kose. Naime, atraktivna brineta prepustila se u ruke frizerskog stručnjaka Zvonimira Franića i postala zanosna plavuša. Novi izgled oduševio je Antonijinu obitelj i prijatelje te pokazao kako ovoj prelijepoj voditeljici svaka promjena izvrsno stoji.

foto Srećko Rundić

„Antonija mi se javila porukom u ponoć s pitanjem što mislim o tome da ona postane plavuša. U strahu da ne bi odustala od te ideje, odmah sam krenuo u realizaciju i okupio cijeli tim. Proces pretvaranja Antonije u plavušu trajao je čak 8 sati, ali isplatilo se. Iako godinama surađujemo i njoj baš sve stoji, čak je i mene iznenadilo koliko je prelijepa plavuša. Najbitnije mi je bilo da tijekom tog procesa ne uništimo kosu, već da ona ostane zdrava i prezadovoljni smo rezultatom“, objasnio je Zvonimir Franić, vlasnik Salona Franić.

Tehnika koju je Zvonimir primijenio kako bi Antoniju pretvorio u plavušu je nova tehnika ove sezone naziva root shadows, kojom se dobiva svijetla boja kose s tamnijim korijenom. Ova vrlo trendi boja i velika promjena za Antoniju pokazala se kao pun pogodak. Povodom toga nastale su predivne beauty fotografije koje potpisuje Srećko Rundić, a na kojima je, uz novu boju kose, naglasak stavljen i na pripadajući make-up koji potpisuje Karlo Rusan za Ruka Beauty, također član tima Salona Franić.

„Kad smo krenuli mislila sam da ću si biti čudna kao plavuša, a sad se zapravo čudim kako si uopće nisam čudna“, kroz smijeh je ispričala Antonija Stupar Jurkin.

Uz ravnu kosu Karlo je osmislio make-up koji naglasak stavlja na pune trepavice i jak ruž na usnama, dok uz lagano valovitu kosu predlaže jako izražene oči brončanim sjenilom i pripadajući ruž. Treći look naglasak stavlja na izrazito volumiziranu kosu koji zahtjeva puno decentiji make-up.