HOROSKOP ZA NEDJELJU, 28. SIJEČNJA Mir nakon nemirnog dana

U ranim jutarnjim satima Merkur i Uran napravit će izazovni aspekt potičući naša osjetila, iznenadne uvide i svježe ideje.

Teško ćemo organizirati naše misli ili baviti se rutinskim pitanjima pod ovim utjecajem. Sad nije vrijeme da se čvrsto držimo svojih mišljenja, uvjerenja ili ideja jer se ona mogu izmijenjivati svakih pola sata.

Ovaj aspekt nam može donijeti manju nervozu, rasprave te nije vrijeme da se pokrenu nove akcije jer je lako moguće da budu prekinute ili poništene.

Danas imamo prazan hod Mjeseca od 11.38 do 19.57 sati nakon čega će Mjesec ući u znak Raka i tamo boraviti naredna dva dana.

Na kraju dana provedite vrijeme sa svojom obitelji ili bliskim osobama jer ulaskom Mjeseca u znak Raka pojačavaju se naši osjećaji i emocije.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com